Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Keresés

Fisher-Price Ravasz rókakoma (GFK21)

Gyártó: Fisher-Price
Cikkszám: GFK21
Ár:
13.490 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2020-12-13

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 1 munkanap Szállítási költség: 1090 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 1 munkanap Szállítási költség: 1090 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

A Fisher-Price Ravasz rókakoma (GFK21)
A játék tetején lévő gombok nyomkodásával a kicsi fényeket, ismereteket, zenéket és izgalmas 360 fokos fordulatokat is aktiválhat! Ha ideje mozogni egy kicsit, a róka elindul, hogy bátorító kifejezésekkel, dalokkal és fényekkel ösztönözze a babát a mászásra! Az első nagy kerék elforgatásával a róka könnyedén a pörgő módból mászó módra válthat. Az énekelhető dalok és kifejezések bevezetik a kicsiket az alapokba, például megtanítják az első számokat, az abc-t, a színeket és formákat. A rókakoma zizegős farkincájával és kedves, pihe puha fejecskéjével biztosan babád kedvence lesz. A baba felfedezi, hogy a róka reagál a gombok nyomkodására, így a játék révén megismerheti az ok-okozati összefüggéseket.

Működéséhez 4 db 1,5 V-os AA alkáli elem szükséges melyet a játék tartalmaz.