Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Jóváhagyom
Menü

Majorette Creatix Rendőrállomás 5 db kisautóval (2050030)

Gyártó: Majorette
Cikkszám: maj2050030
Ár:
18.590 Ft
NEM KAPHATÓ!
Utolsó elérhetőség dátuma:
2023-12-08

Szállítás_fly

  • Házhozszállítás futárszolgálattal Átvételi idő: 2-3 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    Kiszállítás munkanapokon 8.00-17.00 óra között. A futárszolgálat e-mailt küld a szállítás várható idejéről. E-mait küldünk, mikor csomagját átadtuk a futárnak, következő munkanapon számíthat a kiszállításra, ez nagyméretű csomag esetén 5-6 napra módosulhat.
  • GLS csomagpontra történő szállítás Átvételi idő: 2-3 munkanap Szállítási költség: 1490 Ft
    A csomag szállítását kérheti GLS csomagpontra. E-mailben kap értesítést a csomagpontra történő megérkezésekor. 5 nap áll rendelkezésére, hogy átvegye. Szükség esetén a tárolási idő hosszabbítását kérheti a GLS ügyfélszolgálatán.

Leírás és Paraméterek

Majorette Creatix Rendőrállomás 5 db kisautóval (2050030)

Egy játékváros nem lenne teljes a rendőri erők nélkül! A 3 emeletes központban kézzel irányítható lift, parkolóhelyek, garázs és persze helikopter leszállóhely is található. A rendőrőrs éjszaka sem alszik! A sötétben egyes részei világítanak, és a különböző hanghatások is igazán különlegessé teszik. A vészhelyzetekben fontos a gyors reakció, melyhez a kézi indítópadok és csúszdák elengedhetetlenek. A  Majorette Creatix Rendőrállomás játékszett 5 db kisautót tartalmaz, melyek az alábbi menő típusok: Porsche Panamera Police, Audi R8 Spyder, Ford GT, Lamborghini Aventador, és Jeep Wrangler.

A rendőrőrs a kivehető útrészeknek köszönhetően könnyen összecsukható, és a többi Creatix-készlethez kapcsolható, és így lehetővé teszi egy hatalmas Majorette Creatix világ építését. A játékkészlet több mint 100 alkatrészt tartalmaz.